Tigfelds Fordon AB (559136-1109) bedriver handel för tigfelds.se. Bolaget är godkänt för F-skatt.

Beställning

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor. Åldersgräns 18 år. För att göra en beställning måste du ange din e-postadress dit vi skickar en orderbekräftelse som också är kvittot på ditt köp.

Personuppgifter

Vi följer GDPR (dataskyddsförordningen) och kommer varken sälja eller föra vidare din e-postadress eller annan information till utomstående aktörer om det inte är direkt nödvändigt för din order (t.ex. då vi ger ditt namn och adress till ett bolag som ska frakta din vara). Mer om hur vi hanterar dina personuppgifter går att läsa i vår integritetspolicy. Du kan begära rättelse eller borttagning av din personliga information genom att mejla oss på info@tigfelds.se.

Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive 25% moms.

Bilder

Vi eftersträvar att det du ser på bilden ska vara exakt det du får, men ibland skiljer det sig lite. Till exempel så kan vi ibland komma att spegla en bild istället för att använda två separata bilder om de två sidorna ser identiska ut. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd med din produkt så får du självklart pengarna tillbaka om du ringer/mejlar till oss och returnerar varan.

Betalning

Vi erbjuder för närvarande enbart betalning genom banköverföring. Inga avgifter tillkommer. Fler betalsätt kommer inom kort.

Frakt & Leverans

Vi gör vårat yttersta för att du ska få dina produkter inom 1-3 vardagar. Ibland kan det ta längre tid och detta kan beror på olika saker, tex vid högtider då DHL/PostNord har hög belastning.

Ångerrätt

Privatkunder har alltid 14 dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad. Vi ska bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varan skickas/lämnas tillbaka. Du står själv för fraktkostnaden och ansvarar för att varan kommer fram till oss. Vill du byta eller returnera en vara, kontakta oss på info@tigfelds.se. Ångerrätten omfattar ej företagskunder.

Reklamation

Har du mottagit en defekt eller felaktig vara, vänligen kontakta oss snarast på info@tigfelds.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.